Om oss

Vilka är vi?

Kranlyft i Karlshamn AB grundades år 1999, då med fokus på mobilkranar. Sedan många år ha företaget bytt inriktning och Kranlyft Maskinuthyrning inriktar sig nu på fullskalig maskinuthyrning. Företaget är ett privatägt familjeföretag där andra generationen, Robin Thernström har tagit över spakarna.

Vad gör vi?

I vår maskinpark i Karlshamn finner du pålitliga och högkvalitativa maskiner av alla dess sorter. Hos oss hittar du maskiner för alla tillfällen och byggprojekt och oavsett storleken på ditt projekt har vi maskinen för jobbet. Har vi inte den själva så löser vi det via våra samarbetspartners.

Vi har även satsat på att kunna leverera våra egna maskiner ut till kunderna och på det sättet även få en inblick i våra kundernas arbetsplatser.

Vi vill kunna ge våra kunder en helhetslösning från första samtalet till när vi hämtar upp maskinen för returtransport. Vi utgår från Blekinge och levererar till hela södra Sverige.

Varför gör vi det?

Vi på Kranlyft, maskinuthyrning, är stolta över att kunna erbjuda pålitlig maskinuthyrning och trygga helhetslösningar utefter våra kunders behov. Med lång erfarenhet inom branschen och stor maskinkunskap kan vår kunniga personal ge dig rådgivning utöver det vanliga. Ett av våra mål är att ge våra kunder den bästa möjliga servicen som finns att ge.

Kranlyft Om Oss