Lift & Fallskyddsutbildning

Information om utibildningen

Att arbeta med lift eller på höga höjder innebär ett visst mått av risktagande. Därför kan det vara bra att lära sig hantera fallskyddsutrustningar och liftar på ett korrekt sätt. Genom att gå lift-och fallskyddsutbildning hos oss kan du uppnå den kunskap samt kännedom som krävs för att kunna utföra jobb på hög höjd. 

Vad säger lagstiftningen? 

Enligt arbetsmiljöverket föreskrifter ska den som använder en lift vara väl bekant med arbetet och ha de teoretiska samt praktiska kunskaper som krävs för säker användning.  

Arbetsgivare ska därmed ha dokumentation som bekräftar arbetstagarens kompetens. 

Utbildning och certifikat 

Våra utbildningar vänder sig till dig som behöver liftcertifikat eller fallskyddsutbildning. Du kan antingen välja att gå en enskild kurs eller gå båda under en heldag. Dessa kurser funkar även utmärkt för dig som behöver förnya befintliga utbildningar. Efter avslutad kurs är utbildningen för lift och fallskydd giltig i upp till 5 år. 

Detaljer

Datum:
Plats: Kranlyft i Karlshamn, Öresundsvägen 9-8, 374 31 Karlshamn

Vid bokad utbildning ingår kursmaterial och kursintyg. För mer info om våra utbildningar var god och kontakta någon av våra duktiga medarbetare via mejl eller telefon så hjälper dem dig.

Bokning sker via mejl info@kranlyft.net eller via telefon: 0454-15600