Redovisningsekonom/ansvarig/konsult

Information om tjänsten

Vill du vara en nyckelspelare i vår koncern och arbeta med bokföring, redovisning, bokslut och löneadministration? Vi söker en driven redovisningskonsult till vårt kontor i Karlshamn!

Arbetsuppgifter

Vill du vara en nyckelspelare i våra koncerner och arbeta med bokföring, redovisning, bokslut och löneadministration? Vi söker en driven redovisningskonsult till vårt kontor i Karlshamn!

Om oss

Välkommen till våra väletablerade koncerner! Vi är ett framstående företag med verksamheter inom maskinuthyrning och fastighetsförvaltning. Med flera framgångsrika bolag inom vår koncern är vi stolta över att vara en ledande aktör inom branschen. Vårt kontor är beläget i Karlshamn.

Om tjänsten

Vi letar nu efter en engagerad och erfaren redovisningskonsult med kompetens inom redovisning, löpande bokföring, bokslut och löner. Som en viktig medlem i vårt team kommer du att ansvara för löpande redovisning, avstämningar, skattedeklarationer, löneadministration samt förberedande bokslutsarbete, bokslut och liknande uppgifter. Denna roll ger dig möjligheten att utvecklas inom ditt område och bli en viktig del av vårt framgångsrika kontor.

Om dig

Du är en driven och självgående person som har ordningssinne och en stark passion för bokföring, redovisning och löneadministration. Med dina goda datorkunskaper och noggrannhet kommer du snabbt att bli en värdefull resurs för vårt team. Vi söker någon som tar ansvar för sina arbetsuppgifter och visar stort engagemang i sitt dagliga arbete. Hos oss får du möjligheten att samarbeta nära med vårt dedikerade team på kontoret.

Krav

  • Erfarenhet av bokföring, löneadministration, avstämning, skattedeklarationer och förberedande bokslutsarbete samt bokslut.
  • Behärskning av svenska språket i både tal och skrift.
  • Goda datorkunskaper.

Meriterande

  • Erfarenhet av koncernredovisning.
  • Kunskaper i Visma Administration, Visma Lön, Hogia fastighetssystem samt Wolters Kluwer boksluts- och skatteprogram.

Övrigt:

Vi erbjuder en anställning på mellan 50% och 100%. Vi tillämpar provanställning i sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten kan tillsättas omedelbart. Vi håller intervjuer löpande tills tjänsten är tillsatt.

För att ansöka, vänligen skicka med ditt CV, personliga brev och löneanspråk.

Vi ser fram emot att få träffa dig och välkomna dig till vårt team!

Anställning

Anställningsform: Deltid eller Heltid
Provanställning 6 mån därefter tillsvidareanställning. Tjänsten kan tillsättas omgående.

För att söka tjänsten, skicka CV, personligt brev och löneanspråk via denna länk: https://teamtailor.adsup.se/jobs/3091344-kranlyft-soker-en-redovisningsekonom-ansvarig-konsult

Intervjuer hålls löpande tills tjänsten är tillsatt.

Sista ansökningsdag: Intervjuer hålls löpande tills tjänsten är tillsatt.